Продажба Двустаен апартамент София Карпузица 60кв.м
  • ← Назад
  • Продажба Двустаен апартамент в София Карпузица

Имотът е изтрит.

47,345 €
Eдностаен апартамент ,
42m22/7 етаж
47,345 €
Eдностаен апартамент ,
42m22/7 етаж