Недвижими имоти Ависта

Търсете и продайте лесно с нас

Тип имот

Цена, етаж, площ

Цена

Min.

Max.

Площ

Min. m2

Max. m2

Етаж

Min. ет.

Max. ет.

Особености

Недвижими имоти Ависта

„Ависта България“ е агенция за недвижими имоти която предлага голямо разнообразие от едностайни, двустайни, тристайни апартаменти, офиси, жилища в района на София за продажба и под наем. Всички оферти са с актуални снимки и цени. Разгледайте ги. Използвайте специалната ни търсачка за намиране на недвижими имоти за продажба или за апартаменти, офиси, магазини, къщи под наем. Не пропускайте да се информирате за спецификите на кварталите, които сте избрали. Свържете се с наш брокер, който ще ви съдейства да намерите точно този имот, който отговаря на изискванията и бюджета ви.

Най – доброто
възможно обслужване


Знаем, че за да бъдем на върха, трябва да предлагаме най – добрите услуги и да постигаме най – добрите резултати Най-доброто възможно обслужване Ако търсите/предлагате недвижими имоти в София или луксозни готови жилища в София, свържете се с нас. Гарантираме ви коректно обслужване, огледи на имоти, които отговарят на изискванията ви, консултация и помощ при сключване на сделката.

Спазване на високи
етични норми


„Ависта“ е една от малкото агенции за недвижими имоти в България, чиято работа се води от етичен кодекс. Независимо дали предлагате или търсите недвижими имоти за продажба/покупка, или имате нужда от жилище/офис / магазин под наем, знаем че ви предстои да вземете сериозно решение и да инвестирате немалка сума. Нашият екип се старае да ви улесни максимално.

Обучение
на служителите


Ние инвестираме изключително много време в професионалното образование на служителите си. Това е най-сигурният начин да получите качествено обслужване, а „Ависта“ особено много държи на него. Брокерите ни са специализирани в различни ресори: наем на апартаменти, къщи, вили, парцели, офиси; продажба на промишлени терени и офис сгради. Всеки се специализира в конкретни сфери и райони, за да ви бъде максимално полезен.

Идивидуален
маркетингов план


Подхождаме индивидуално към нуждите на всеки наш клиент. За тези от вас, които предлагат недвижими имоти за продажба и наем, изготвяме индивидуализирани маркетингови стратегии. Те са съобразени със спецификата на вашата поръчка и изисквания и ни помагат да стигнем до тези потребители, които търсят оферта като вашата. Това скъсява значително периода, в които имотът ви е обявен на пазара, както и да получите за него парите, които искате.