Ние търсим

Продавате имот - в Ависта са купувачите за него.

Ако продавате апартамент в София, не се колебайте да ни се обадите.
Ние ще осъществим бърза продажба, на най-добра цена.

Четирите “Защо да изберем
Ависта Недвижими имоти"

Най – доброто възможно ниво на обслужване


Ние, в Ависта Недвижими Имоти се стремим да осигуряваме на своите клиенти най – доброто възможно ниво на обслужване, независимо от естеството на пазара в конкретния момент. Знаем, че за да бъдем на върха, трябва да предлагаме най – добрите услуги и да постигаме най – добрите резултати.

Спазване на високи етични норми


Ависта е една от малкото агенции за недвижими имоти в България, чиято работа се води от Етичен кодекс, утвърден от Управителния Съвет и приет от всички членове на компанията, спазването на който гарантира чисти и коректни взаимоотношения с клиентите, бизнес партньорите и конкурентите.

Професионално обучение на служителите


Ние инвестираме изключително много време в професионалното образование на брокерите ни. Ависта е агенция, разполагаща със забележителни програми за професионално развитие, даващи възможност на колегите ни да добият знания и вещина, отличаващи ги от всички останали в бранша.

Индивидуален маркетингов план за работа със специалните ни клиенти


За всеки наш специален клиент, без значения купувач или продавач, се изработва индивидуален маркетингов план за действия, съобразен със спецификата на поръчката. Без значение дали купувате или продавате имот, ние знаем пътя и внимателно ще планираме всяка стъпка, докато стигнем заедно до целта.